<linearGradient id="sl-pl-stream-svg-grad01" linear-gradient(45deg, #000, #803100 49%, #800000 50%, #000)
0%
Loading ...

Protek

Hakkımızda

26 Yıllık Tecrübe

1997 yılından beri sektörün her aşamasında yer alarak, gelişen teknolojiyi yakından takip eden, kendini sürekli yenileyen, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak daima en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlayan , yaptığı işlerle sektörde varlığını sürdürürken edindiği bilgi ve deneyimlerinin yanı sıra dürüst ve ilkeli yaklaşımı ile sayısız işe imzasını atan, 26 yıllık tecrübesiyle hizmet alanlarını yıllar içinde genişleterek bugünlere gelen kurucu ortaklarımızın; sektörün aranan ismi olmasına neden olmuştur.

Etik değerlere olan bağlılığı, en iyi ve kaliteli hizmeti sunmayı amaçlarken ticari kaygı ve kazancı ikinci plana atan yaklaşımı ile sergilediği ilkeli duruş sektörde varlığını yeni bir oluşum ile sürdürmesi noktasında; PROTEK GAZTEKNİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.‘nin de temellerinin atılmasına vesile olmuştur.

Protek Gazteknik Mühendislik olarak kurucularının ve çalışanlarının sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimlerini, yeni ve dinamik yapısıyla birleştirerek sorumluluk aldığı her türlü taahhüt uygulamasında bireysel, kamu, ticari ve endüstriyel yapıların doğalgaz, ısıtma, soğutma, mekanik tesisat işlerinin projelendirme, imalat , devreye alma ve servis – bakım hizmetlerini başarı ile yönetmektedir.

Her ölçekteki uygulamada projelendirme aşamasından devreye alma noktasına kadar şirketimizin garanti ve sorumluluğu altında, ilgili kanun, yönetmelik, uluslararası şartnamelere uygun olarak, ekonomik, verimli ve çevreye duyarlı sistemlerin müşterilerimize teslim edilmesini amaçlamaktayız.

+26
Yıllık Tecrübe

İle Profesyonel Hizmet

%100
Memnuniyet

Anlayışıyla Hizmet Veriyoruz

+600
Proje

İle İhtiyaçlara Çözümler Ürettik

+200
Firmanın Tercihi

Yüzlerce Firmanın Tercihi

İletişim

Bizimle İletişime Geçin

Firmanızın ihtiyaçları doğrultusunda profesyonel çözümler  üretmek için varız. İletişim formunu doldurarak veya mobil hattımızdan bize ulaşarak size yardımcı olmamızı sağlayın.

Hizmetlerimiz :
Süreç nasıl işler?
1

İhtiyaç ve taleplerinizi formu doldururak veya telefondan ulaşarak bize iletin.

2

Profesyonel ekibimiz değerlendirmesini yapar.

3

Ortaya çıkan plan ile talebinize uygun şekilde tarafınıza dönüş sağlanır.

İletişim ve Destek Talep Formu
top
Simplifying IT
for a complex world.
Platform partnerships